Gemotiveerd Gedreven Flexibel
Werken bij Axxius als young professional

Carrière in de IT

Heb jij een technische studieachtergrond en veel affiniteit met IT? Ben je net afgestudeerd en zoek je een uitdagende baan? Of ben je juist al enige tijd werkzaam in de IT, maar heb je het gevoel dat je ontwikkeling stil staat? Axxius biedt de oplossing! Axxius helpt jou door de juiste persoonlijke coaching en begeleiding aan de volgende stap in je IT-carrière. Wij bieden al onze werknemers volop ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Axxius is de specialist op het gebied van middleware en integratie. Al meer dan 20 jaar richten wij ons op het bouwen, ontwikkelen en beheren van complexe middleware-omgevingen. Daarnaast voeren wij projecten uit op het gebied van: infrastructuur, migratie, security en de cloud.

Vliegende start van je carrière als young IT-professional

Axxius is op zoek naar ambitieuze young IT-professionals met (bij voorkeur) een IT- of bèta achtergrond. Over ambitie gesproken; wij vinden het belangrijk dat jij persoonlijk en vaktechnisch alles uit jezelf haalt. Je denkt buiten de gebaande paden. Je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je bent ondernemend ingesteld en collega’s weet je te inspireren en te overtuigen met jouw ideeën.

Carrière switch in de IT

Ben je toe aan een carrière switch omdat je behoefte hebt aan meer uitdaging en om jezelf verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een volgende stap in jouw IT-carrière? Axxius stelt voor iedere werknemer een persoonlijk ontwikkelplan op en heeft voor iedere werknemer een uitdagende IT-opdracht. Wij creëren een omgeving waar je als IT-professional kunt blijven groeien en jouw ambities kunt waarmaken. Door onze persoonlijke en professionele benadering helpen we IT-professionals bij het vormgeven van hun carrière.

Zonder ervaring of achtergrond aan de slag in de IT

Bij Axxius kan je, ook zonder IT-achtergrond, starten in ons traineeship. Wij geloven dat iedereen die leergierig is met de juiste motivatie en wil om te slagen, het traineeship succesvol kan doorlopen. Wij helpen je aan alle IT-kennis en skills die je nodig hebt. Het IT-traineeship bestaat uit een intensieve opleiding van enkele maanden, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Daarnaast behaal je erkende certificaten, om uiteindelijk geplaatst te worden bij één van onze opdrachtgevers. 

Bekijk onze vacatures

Data engineer

Cloud engineer

DevOps engineer

Traineeship