Skip to content
The expert in anything
Was once a beginner

IT-traineeship

Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte dat je meehelpt op het gebied van integratie vraagstukken en oplossingen. Dat je op basis van data analytics onderzoekt hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren of jezelf bezig kan houden met de nieuwste tech innovaties. Dan zit je bij ons goed! Want via het IT-traineeship van Axxius kan je aan de slag in de uitdagende wereld van IT. Na het succesvol afronden van het IT-traineeship van Axxius kun je starten in de functie van Data engineer, DevOps engineer,  Cloud engineer of Integratie engineer. 

Past het IT-Traineeship bij jou?

 • Heb je een hbo- of wo-diploma op zak?
 • Heb je affiniteit met IT en enige ervaring met programmeren?
 • Ben je communicatief vaardig en kan je goed samenwerken in teamverband?
 • Heb je ambitie, persoonlijkheid, bezit je een halfglas vol mindset en ben je leergierig? 
 • Wil je jezelf continue blijven ontwikkelen t.b.v jouw carrière?

Combinatie van werken leren

Zodra je met het IT-traineeship start, volg je een intensieve opleiding van enkele maanden, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Daarnaast behaal je erkende certificaten. Na het traineeship gaan we samen met jou kijken bij welke van onze klanten jij past. Axxius heeft een groot netwerk van tientallen toonaangevende bedrijven waar jij geplaatst kan worden.

Het verdere opleidingstraject vindt ‘on the job’ plaats. Hierbij wordt je gekoppeld aan jouw persoonlijke senior IT-professional die je bijstaat bij de verdere ontwikkeling van je carrière. Ook als je huidige opleiding verband heeft met een bèta-studie en jij de juiste motivatie en analytische skills bezit, dan mag je bij Axxius gewoon solliciteren voor ons IT-traineeship.

Wat kun je van het traineeship verwachten?

“If it doesn’t challenge you, it won’t change you.” 

Klaar voor een carrière in de IT?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan en te werken aan jouw carrière in de IT? Wil je ontdekken hoe het is om via Axxius te werken bij beursgenoteerde bedrijven? Zorg er dan voor dat je jouw CV en motivatie opstuurt naar Axxius zodat wij een eerste gesprek met jou kunnen inplannen. 

Geen acquisitie gewenst van mogelijke werving en selectiebureaus.

Wie zijn wij?

Axxius is opgericht in 1997 en richt zich vanaf dat moment op het bouwen, ontwikkelen en beheren van integratie omgevingen. Inmiddels zijn we topspecialist op dit gebied. Dagelijks wordt er geïnvesteerd in de kennis van onze specialisten om onze klanten volledig te ontzorgen. Om dit te bereiken is onze strategie gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, samenwerking en groei.

IT-Traineeship

Wat kun je van Axxius verwachten?

 • Coaching en begeleiding t.b.v jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Professionele en persoonlijke benadering
 • Een betaald IT-traineeship (salaris vanaf de eerste dag)
 • Intensieve opleiding met het behalen van erkende certificaten
 • Gezellige werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Kortom, een mooie start als IT-professional in een functie bij een opdrachtgever die bij jou past
IT-Traineeship

Contactformulier

Ervaringen van onze trainees