Skip to content

Contact

Bel ons, stuur ons een e-mail of gebruik onderstaand contactformulier. 

Stuur een e-mail

info@axxius.nl

Bel ons

023 890 6 890

Kom langs

Neptunusstraat 27 in Hoofddorp

Contactgegevens

Voor al uw technische en administratieve vragen met betrekking tot onze dienstverlening kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 18.00 uur.

Sales

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen, op zoek naar een advies of wilt u gewoon een vrijblijvend gesprek? Heeft u een goed idee voor een nieuwe dienst die u in de markt wilt zetten en wilt u hierover van gedachten wisselen? Wilt u partnermogelijkheden bespreken? De medewerkers van onze verkoopafdeling komen graag met u in contact.

Contact

Parkeermogelijkheden

Mocht u gebruikmaken van een navigatiesysteem, dan kunt u de parkeergelegenheid bij ons kantoor bereiken door Neptunusstraat 27, Hoofddorp in te voeren. Wij zullen voor u alvast een parkeerplaats reserveren.

Contact

Bereikbaarheid met het OV

Neem vanaf treinstation Hoofddorp de uitgang aan de kant van de Polarisavenue. Sla dan linksaf en steek bij de kruising de weg over naar de Planetenweg. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Neptunusstraat.

Contact

Op de koffie?

Aarzel niet om langs te komen voor een kopje koffie of een drankje. Bij axxius bent u altijd van harte welkom voor een goed gesprek.