• nl
  • en

We presenteren u graag de volgende business case, om inzicht te bieden in onze werkzaamheden en de resultaten die we voor onze klanten bereiken. We werken met anonieme klant cases, op basis van de Non-Disclosure Agreements die we standaard ondertekenen. We ontsluiten mogelijk gevoelige informatie, waar we hier met respect naar hen mee omgaan, in onze communicatie naar buiten.

Voldoen aan de vernieuwde EMIR wetgeving

Voor een grote financiële dienstverlener pasten we de huidige infrastructuur succesvol aan om aan de nieuwe EMIR wetgeving te voldoen. Deze vernieuwde wet- en regelgeving vraagt om specifieke vormen van communicatie tussen internet en externe applicaties, die leiden tot een technisch complex geheel. Wij namen de technische complexiteit uit handen en hebben middleware ingezet om de informatie optimaal te ontsluiten. We brachten een goed beveiligde communicatielaag toe, om de uitvoering van betalingen mogelijk te maken.

Lees meer

Kostenbesparing van € 200.000 op de aanschaf van IBM WebSphere licenties

Voor een grote klant binnen de transportindustrie realiseerden we een kostenbesparing van € 200.000 op de aan te kopen IBM WebSphere licenties. Het ging om licenties voor WAS en MQ, bekende systemen binnen de branche waar bijna iedere onderneming gebruik van maakt. De licenties brengen hoge kosten met zich mee, dankzij onze kritische blik en opbouw van de geschikte architectuur hebben we een flinke kostenbesparing mogelijk gemaakt, zonder aan de andere kant in te leveren op kwaliteit of veiligheid.

Lees meer

Van handmatig naar een gestroomlijnd geautomatiseerd productieproces

Voor een grote industriële klant hebben we de overstap van een handmatig productieproces naar een volledig gestroomlijnd en geautomatiseerd productieproces. We gingen met de klant om de tafel om de huidige situatie in kaart te brengen en de belangrijkste knelpunten vast te stellen. Wij gebruikten onze expertise om de technische complexiteit van een gestroomlijnd en geautomatiseerd productieproces in kaart te brengen en maakten gebruik van middleware om dit technisch soepel te laten verlopen.

Lees meer

Meer informatie over onze diensten ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.