Uw core business
Is onze focus

IT Consultancy

Wij helpen onze klanten om innovatieslagen te maken en kijken kritisch mee naar de beheersbaarheid, performance en continuïteit van de systemen. Daarnaast vertalen wij de bedrijfsstrategie naar een toekomstbestendige IT-omgeving, en waar nodig brengen wij u en uw medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, migratie, security of de cloud. Onze consultants beschikken over uitgebreide kennis en staan bekend om hun uitstekende coaching.

Middleware: integratie en infrastructuur

Infrastructuur en integratie heeft als doelstelling om bedrijven te faciliteren bij het beheren van middleware architecturen. Axxius zorgt ervoor dat toepassingen en systemen robuust en veilig communiceren met verschillende platformen, onafhankelijk van waar deze zich bevinden.

Migratie naar de cloud

Duidelijk is dat cloud computing geen hype is geweest, maar de toekomst is. Axxius migreert uw huidige omgeving, indien gewenst, naar de Cloud. Dat kan zowel een Hybride als Multi-Cloud omgeving omvatten. Optimalisatie en automation zijn daarbij de keywords.

De specialisten van Axxius

Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van middleware en integratie en staan bekend om hun sterke coachend vermogen. We analyseren praktijksituaties in een brede context en kijken met een scherp oog naar de bedrijfsprocessen. We helpen de juiste strategische keuzes te maken, op basis van de langetermijnstrategie. 

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse middleware integratie en cloud oplossingen om zo de juiste uitkomst te kunnen bieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.