De juiste strategie
Begint met een goed plan

IT-projecten uitbesteden

Axxius is expert op het gebied van middleware en integratie. De projecten die wij uitvoeren zijn altijd op basis van onze kennisgebieden en bevatten onder andere: migraties, implementaties en upgrades. Vanaf de start van het project tot de oplevering wordt alles volledig gedocumenteerd. Zo bent u niet afhankelijk van één of meerdere partijen en kan het project na oplevering altijd beheerd worden door verschillende partijen. Axxius kan ook het beheer voor zijn rekening nemen op basis van managed services.

Middleware: integratie en infrastructuur

Infrastructuur en integratie heeft als doelstelling om bedrijven te faciliteren bij het beheren van middleware architecturen. Axxius zorgt ervoor dat toepassingen en systemen robuust en veilig communiceren met verschillende platformen, onafhankelijk van waar deze zich bevinden.

Migratie naar de cloud

Duidelijk is dat cloud computing geen hype is geweest, maar de toekomst is. Axxius migreert uw huidige omgeving, indien gewenst, naar de Cloud. Dat kan zowel een Hybride als Multi-Cloud omgeving omvatten. Optimalisatie en automation zijn daarbij de keywords.

De specialisten van Axxius

Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om onze klanten optimaal te ontzorgen. Dagelijks investeren we in de kennis van onze specialisten, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden en voor iedere uitdaging een oplossing kunnen bieden. We hanteren actieve kennisdeling om de continuïteit van projecten te waarborgen.

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse middleware integratie en cloud oplossingen om zo de juiste uitkomst te kunnen bieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.