Skip to content

IT-projecten

Uitbesteden van IT is ruimte maken voor innovatie.

De juiste strategie
Begint met een goed plan

Voordelen van IT-projecten uitbesteden

Versnellen van bedrijfsprocessen

Door IT-projecten uit te besteden zijn organisaties in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en het kernproduct sneller te ontwikkelen door aanspraak te maken op meer capaciteit en kennis.
Door IT-projecten uit te besteden zijn organisaties in staat om bedrijfsprocessen te versnellen en het kernproduct sneller te ontwikkelen door aanspraak te maken op meer capaciteit en kennis.

Efficiënter besteden van interne capaciteit

Door het uitbesteden van bedrijfsprocessen of werkzaamheden kunnen medewerkers zich concentreren op de core business en cruciale taken.
Door het uitbesteden van bedrijfsprocessen of werkzaamheden kunnen medewerkers zich concentreren op de core business en cruciale taken.

Breed scala aan kennisoverdracht

Kennisoverdracht de beste en snelste manier om ervoor te zorgen dat het project op tijd en soepel wordt opgeleverd aan de organisatie en dat het bedrijf de hoogst mogelijke ROI realiseert.
Kennisoverdracht de beste en snelste manier om ervoor te zorgen dat het project op tijd en soepel wordt opgeleverd aan de organisatie en dat het bedrijf de hoogst mogelijke ROI realiseert.

Wat kan het uitbesteden van IT-projecten voor een organisatie betekenen?

IT is een bijzondere discipline; het is niet wenselijk om vertraging op te lopen in de voortdurende transformatie. Daarom is het uitbesteden van IT een juiste keuze, om innovatie te versnellen (time to market), deliverables en deadlines te behalen zodat de total cost of ownership afneemt. 

Aansluiten

Projecten en/ of outsourcing lijkt wellicht een spannende stap, onze klanten zijn tevreden over het feit dat ze die hebben genomen. We sluiten met onze werkwijze namelijk aan bij hun huidige bedrijfsvoering en strategie. Ook hun IT-volwassenheid bepaalt wat we precies doen en hóe we dat doen. Wat realistisch is en – dus – effect heeft.

Mogen we ook bij u een inventarisatie maken van de situatie en de mogelijkheden?

Haalbare fases

We werken in haalbare fases terwijl we kijken naar de toekomstige ontwikkelingen in IT en wat daarin noodzakelijk of gewenst is voor de organisatie. Zo zorgen we ervoor dat IT de business enabler is die het moet zijn. Hierdoor ontstaat ruimte voor innovatie. 

Gericht transformeren

Weet dat het succes van projecten uitbesteden en/of het outsourcen van IT niet zit in een eenmalige kostenbesparing voor het beheren van het bestaande. Het is echter gericht op het versnellen van de digitale transformatie van het IT-landschap en het preventieve onderhoud ervan.

Bedrijven die gebruik maken van IT-projecten uitbesteden

Projecten
G-star-raw

IT-projecten kennisgebieden

Cloud connectiviteit

Duidelijk is dat cloud computing geen hype is geweest, maar de toekomst is. Axxius migreert omgevingen, indien gewenst, naar de cloud. Dat kan zowel een hybride als multicloud omgeving omvatten. Optimalisatie, schaalbaarheid en automation zijn daarbij de keywords.

Projecten
Projecten

Middleware, integratie en infrastructuur

Integratie en infrastructuur heeft als doelstelling om bedrijven te faciliteren bij het beheren van complexe IT-architecturen. Axxius zorgt ervoor dat toepassingen en systemen robuust en veilig communiceren met verschillende platformen, onafhankelijk van waar deze zich bevinden.

Managed container services

Er bestaan vele technologieën en architecturale keuzes voor zowel de orkestratie als de containerisatie van diensten en applicaties. Axxius versnelt de levering van applicaties door de flexibiliteit van de infrastructuur te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen.

Projecten
Projecten

CI/ CD

Een CI/CD-pipeline automatiseert het proces voor de levering van software. De pipeline bouwt code, voert tests uit (CI) en zet veilig een nieuwe versie van de applicatie in (CD). Axxius voorziet organisaties in het realiseren van een geautomatiseerd en robuust ontwikkelproces door het ontwikkelen en optimaliseren van de CI/ CD pipeline. 

Data analytics en monitoring

Met data analytics en de juiste platformen analyseert Axxius ongestructureerde gegevens van vrijwel elke bron, in elk formaat en vanaf elke locatie, veilig, op grote schaal, snel en in realtime. Dit biedt continu inzicht in de status, prestaties en capaciteit van de IT-infrastructuur, het bedrijfsproces en het klantgedrag.

Projecten
Projecten

Informatiebeveiliging

In een wereld die een ware digitale transformatie doormaakt, verschuiven ook de security risico’s. Cybercriminelen zijn continue op zoek naar manieren om ergens binnen te komen. Vertrouwelijke gegevens kunnen openbaar worden of het netwerk kan uitgeschakeld worden. Risico’s die te voorkomen en te verhelpen zijn. Axxius adviseert organisaties hoe zij informatie kunnen beveiligen tegen dergelijke risico’s.

Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom IT-projecten uitbesteden aan Axxius?

Kies voor de best practices, specialisten en services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton.  

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van de gewenste oplossing voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

Ongeacht het framework en technologie die wordt toegepast, Axxius begeleidt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van load-balanced, high-available applicaties en het opzetten en standaardiseren van de deployment pipelines.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius bespreekt samen met de organisatie de juiste oplossingen op basis van diverse classificaties, modellen, architecturale ontwerpen en de juiste strategie. 

Met het uitbesteden van het project laten organisaties door ons de fundering bouwen, zodat het vervolgens weer door de organisatie kan worden opgepakt. Vanaf de start van het project tot de oplevering wordt alles volledig gedocumenteerd en overgedragen.