Onafhankelijk advies en ondersteuning
Om de gehele keten te optimaliseren

IT-software licenties

Als partner in de IT-technologie, ondersteunen en adviseren wij organisaties bij de aankoop van IT software licenties. Samen met de klant kijken wij naar de technische bedrijfsprocessen en nemen de hele keten waar software licentie(s) overeenkomsten van toepassing kunnen zijn onder de loep. Op basis van de langetermijnstrategie bepalen we vervolgens welke licenties er daadwerkelijk nodig zijn en in welke hoeveelheid. Gezien de ruime kennis en ervaring van onze topspecialisten, zijn we in staat om het gebruik en de aankoop van licenties in een groter geheel te bekijken.

Advisering, ondersteuning en begeleiding

De ondersteuning en service vanuit onze kant stopt niet bij de aankoop van de software licenties, wij gaan voor kwaliteit en doen dat samen met de klant. Daarnaast begeleiden wij (indien gewenst) de implementatie en dragen wij zorg voor de aangeschafte software overeenkomsten. De investering komt het beste tot zijn recht bij een goede en inhoudelijke ondersteuning. Het advies is gericht om de infrastructuur van de gehele keten te optimaliseren. Bovendien willen wij een zo groot mogelijke besparing voor onze klant realiseren. 

Meer informatie over IT-software licenties?

Door de inhoudelijke (praktijk) kennis van de producten en de sterke samenwerkingsverbanden met onze business partners, hebben we niet alleen een goede onderhandelingspositie, maar kunnen wij ook een zo groot mogelijke korting doorrekenen. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van advisering en begeleiding bij de aankoop van licenties kun je contact opnemen met Axxius via onderstaande contactbutton.

Bekijk de video over licentiemanagement