XL Deploy

Wat is XL Deploy? 

XL Deploy is software die bedrijven helpt om applicaties vrij te geven voor allerlei platformen. Als je bijvoorbeeld een applicatie hebt gebouwd of een nieuwe tool, kun je die gemakkelijk integreren binnen XL Deploy en verbinding maken met de cloud omgeving. Het platform werkt eenvoudig samen met allerlei systemen: public– en private clouds, middleware-tools en containerplatformen en zelfs de verouderde legacy-systemen van bedrijven.  

XL Deploy

Wat zijn de voordelen van XL Deploy  

Met behulp van XL Deploy wordt de implementatietijd van nieuwe applicaties of tools aanzienlijk versneld en er ontstaan minder fouten tijdens de implementatie. Daarnaast heb je als gebruiker steeds inzicht in de status van de implementatie van applicaties in verschillende omgevingen. Tot slot is het als gebruiker natuurlijk fijn om tijdens de implementatie het beheer en controle te behouden.  

Software tools integreren met XL Deploy

Voorbeelden van software tools die je eenvoudig kunt integreren met XL Deploy zijn Jenkins, Chef, Kubernetes en Docker. Daarnaast zijn er nog vele andere tools die te gebruiken zijn in combinatie met XL deploy. Voor een volledig overzicht kun je kijken op de website van XebiaLabs