Skip to content

Cloud connectiviteit met Axxius

De cloud is een geweldige resource, maar het is wel essentieel om er efficiënt mee te communiceren, zodat u er alles uit kunt halen.

Voordelen van de cloud

Verbindingen-voor-iedere-workload

Verbindingen voor elk bedrijfsproces

Elk bedrijf is anders, dat spreekt voor zich. Maar in feite is ook elk bedrijfsproces anders. De uitdaging bevindt zich zowaar dat er geen standaard cloud-oplossing bestaat, omdat iedere organisatie andere wensen en behoeften heeft. Ongeacht uw situatie, bedrijfsgrootte, budget of specifieke cloudbehoeften, Axxius biedt een oplossing op maat om optimaal gebruik te maken van de cloud.

Privéverbindingen voor iedereen

Cloud oplossingen ondersteunen perfect ‘het nieuwe thuiswerken’. Medewerkers kunnen altijd en overal hun werkzaamheden uitvoeren. Axxius zorgt voor een verbinding op enterprise-niveau tussen alle omgevingen op locatie en cloud-provider. Met alle opties die u wenst en bijbehorende SLA’s.

Prive-opties-voor-iedereen
Hoge-beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid, hoge uptime

Een gegarandeerde uptime is in feite essentieel voor het voortbestaan van een bedrijf. Onze wereldwijde partners leveren een van de beste SLA’s, met een gegarandeerde uptime van 99,99%. Mocht het onverwachts door calamiteiten toch mis gaan? Dan helpen wij u om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn.

Hybride wordt steeds eenvoudiger

Het huidige bedrijfsklimaat vraagt om flexibiliteit. Bedrijven moeten hun resources op locatie naadloos en met minimale wachttijden of onderbrekingen kunnen verbinden met hun cloudresources. Een hybride cloud-omgeving biedt u de mogelijkheid om sneller in te spelen op veranderingen binnen de markt en uw onderneming.

Hybride-eenvoudig-toegepast
Wereldwijd-zaken-doen-1

Zakendoen op wereldwijde schaal

Als uw bedrijf wereldwijd actief is, is het vaak lastig om de cloud optimaal te benutten. Axxius kenmerkt zich door het bieden van essentiële veiligheidskenmerken, het isoleren van resources, het encrypten van gegevens en het koppelen van miljoenen verbindingen wereldwijd.

Een cloudoplossing voor iedere onderneming

Het aanbod van zakelijke cloud diensten is enorm. Wij helpen organisaties met onze cloud diensten in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, bouwen en beheren zakelijke cloud diensten voor diverse organisaties.

Advies in cloudoplossingen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Eigen cloud laten bouwen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Technisch beheer

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wat zit er onder de motorkap?

AWS is ’s werelds grootste cloud-serviceplatform en combineert openheid en toegankelijkheid met een groot aanbod aan verschillende services en API’s.
Het IBM-cloudplatform combineert Platform as a Service (PaaS) met Infrastructuur as a Service (IaaS) om een ultieme geïntegreerde ervaring te bieden.
Azure is een cloud computing service gecreëerd door Microsoft voor het bouwen, testen, implementeren en beheren van applicaties en diensten.
OpenStack is set van open source tools voor het bouwen en beheren van cloud computing platformen, voor zowel private als public clouds.
Google werkt aan een van de meest geavanceerde infrastructuren ter wereld om complexe zaken voor bedrijven snel te kunnen oplossen.
OpenShift is een platform as a service (PaaS) van Red Hat dat is ontwikkeld rondom Docker en Kubernetes.
Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom cloud services bij Axxius?

Kies voor de cloud services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton.  

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van het op te leveren platform voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van beheer en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

De beschikbaarheid van het gehele applicatielandschap wordt verbeterd door geavanceerde netwerkservices zoals load balancing, CDN en anti-DDoS-mogelijkheden.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius zoekt naar de beste oplossing op basis van diverse classificaties, modellen en architecturale ontwerpen.

Alle data, gegevens en infra wordt beveiligd opgeslagen in de beste en meest betrouwbare datacenters.