Het nieuwe werken
In de Cloud

Hoe helpt Axxius uw organisatie veilig naar de cloud?

Als organisatie wilt u gebruik maken van de voordelen van de cloud: flexibiliteit, efficiency en schaalbaarheid. Welke cloudoplossing sluit het beste aan bij het bedrijf? Wilt u maximale controle over de infrastructuur en bedrijfskritische applicaties, dan kunt u kiezen voor een private cloud. Wilt u flexibiliteit en schaalbaarheid, en betalen volgens het pay-per-use principe, dan valt de keus mogelijk op een public cloud. Kiest u voor een combinatie van beiden, dan is de hybride cloud het meest geschikt. 

Axxius helpt bedrijven om het optimale uit de cloud te halen. Aan de hand van ons stappenplan wordt onderzocht wat de ideale cloudoplossing is voor uw organisatie.

Cloud services
Cloud services
Cloud services
Cloud services
Cloud services
Hybride cloud

Hybride cloud

Een hybride cloud is een combinatie van één of meerdere onafhankelijke private en public cloud-omgevingen, die met elkaar verbonden zijn. De unieke voordelen van verschillende cloud oplossingen die door een gestandaardiseerde technologische oplossing als één wereld wordt ervaren.

Onze Cloud Services

Bij Axxius gaan wij verder dan alleen het plaatsen van data of applicaties in de cloud. Axxius helpt u bij het beveiligen van alle data en zorgt voor volledige ontzorging, zodat dataverlies en downtime voorkomen worden. Mocht het onverwachts door calamiteiten toch mis gaan? Dan helpen wij u om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Cloudoplossingen ondersteunen perfect ‘het nieuwe werken’. Medewerkers kunnen altijd en overal hun werkzaamheden uitvoeren.

Advies geschikte cloudoplossing

U wilt graag naar de cloud, want iedereen weet dat een cloud oplossing een organisatie veel te bieden heeft. Maar wat past het beste bij uw organisatie? Axxius helpt bedrijven om de geschikte cloud oplossing te vinden.

Cloud migratie stappenplan

Wat komt er zoal kijken bij een cloud migratie? Hoe inventariseer je de huidige IT-omgeving? Lees meer in het stappenplan van Axxius over hoe wij een organisatie naar de cloud helpen.

Migreren naar de cloud

Werknemers kunnen via de cloud altijd en overal online werken. Gemakkelijk en veilig op device naar keuze. Axxius biedt diverse oplossingen die ‘het nieuwe werken’ mogelijk maken en helpt uw organisatie met migratie naar de cloud.