Skip to content

Cloud connectiviteit

Cloud computing is een geweldige resource, maar het is wel essentieel om er efficiënt mee te communiceren, zodat organisaties er alles uithalen.

Open technologie is de basis
Voor iedere cloud

Voordelen van cloud computing

Cloud services

Flexibiliteit, efficiency en schaalbaarheid

Cloud oplossingen zijn ideaal voor bedrijven met een groeiende of fluctuerende vraag. Als de behoefte toeneemt, is het eenvoudig om de cloudcapaciteit aan te passen naargelang de bedrijfsbehoeften. Dit niveau van flexibiliteit kan bedrijven die gebruik maken van cloud computing een aanzienlijk voordeel geven ten opzichte van bedrijven die hier (nog) geen gebruik van maken. 

Kostenbesparing op hardware en onderhoud

Dankzij de cloud is het niet langer nodig om te investeren in de aanschaf en het onderhoud van hardware. Daarnaast kan het gekwalificeerde IT-personeel worden ingezet voor andere zakelijke IT-vraagstukken of bijdragen aan het optimaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen. De meeste cloud diensten maken daarnaast gebruik van het ‘pay-as-you-go’ principe.

Cloud services
Cloud services

Hoge beschikbaarheid, hoge uptime

Een gegarandeerde uptime is essentieel. Onze wereldwijde partners leveren één van de beste SLA’s, met een gegarandeerde uptime van 99,99%. Mocht het onverwachts door calamiteiten toch mis gaan? Dan helpen wij de organisatie om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn.

Hybride wordt steeds eenvoudiger

Dankzij containerisation, orchestration en cloud native development wordt het steeds eenvoudiger om hybride omgevingen effectief te integreren. Bovendien, door applicaties in draagbare, op zichzelf staande omgevingen te plaatsen maakt dat het gehele IT-domein zichtbaarder, flexibeler en eenvoudiger te beheren wordt in een hybride omgeving.

Cloud services
Cloud services

Snelle time to market

Cloud computing biedt het voordeel van een versnelde time to market, waardoor software sneller kan worden gedeployed. Dit betekent dat bedrijven sneller kunnen innoveren, nieuwe producten en diensten kunnen introduceren, toegang kunnen krijgen tot nieuwe markten en zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderingen.

Een cloudoplossing voor iedere onderneming

Het aanbod van zakelijke cloud diensten is enorm. Wij helpen organisaties met onze cloud diensten in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, bouwen en beheren zakelijke cloud diensten voor diverse organisaties.

Wat zit er onder de motorkap?

Druk op onderstaande afbeelding om meer te weten te komen over onze software tooling. 

AWS is ’s werelds grootste cloud-serviceplatform en combineert openheid en toegankelijkheid met een groot aanbod aan verschillende services en API’s.
Het IBM-cloudplatform combineert Platform as a Service (PaaS) met Infrastructuur as a Service (IaaS) om een ultieme geïntegreerde ervaring te bieden.
Azure is een cloud computing service gecreëerd door Microsoft voor het bouwen, testen, implementeren en beheren van applicaties en diensten.
OpenStack is set van open source tools voor het bouwen en beheren van cloud computing platformen, voor zowel private als public clouds.
Google werkt aan een van de meest geavanceerde infrastructuren ter wereld om complexe zaken voor bedrijven snel te kunnen oplossen.
OpenShift is een platform as a service (PaaS) van Red Hat dat is ontwikkeld rondom Docker en Kubernetes.
Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom cloud services bij Axxius?

Kies voor de cloud computing services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton.  

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van het op te leveren platform voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

De beschikbaarheid van het gehele applicatielandschap wordt verbeterd door geavanceerde high availability netwerkservices zoals load balancing, CDN en anti-DDoS-mogelijkheden.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius bespreekt samen met u de beste oplossingen op basis van diverse classificaties, modellen en architecturale ontwerpen.

Alle data, gegevens en infra wordt beveiligd opgeslagen in de beste en meest betrouwbare datacenters.