Skip to content

Advies over de juiste cloudoplossing

De voordelen van de cloud zijn inmiddels algemeen bekend. Organisaties hebben baat bij de cloud op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie. Het lastige is dat er geen standaard cloud-oplossing bestaat, omdat iedere organisatie andere wensen en behoeften heeft. Bovendien bestaat de keuze uit een private cloud, public cloud of een combinatie ervan (een hybride cloud).

Daarnaast kan ook een keuze worden gemaakt voor een Iaas, Paas of Saas oplossing en welke cloud leverancier het beste bij u past. Als onafhankelijk cloud-adviseur helpt Axxius u graag een doordachte beslissing te nemen. Zo kunt u optimaal en zelfverzekerd genieten van het profijt wat u heeft van de mogelijkheden die de cloud biedt.

Inventarisatie van de organisatie

Voorafgaand dat een cloud-adviseur een mogelijk advies zal uitbrengen, vindt er eerst een uitgebreide inventarisatie plaats. Aan de hand van ons stappenplan kan er een duidelijk beeld ontstaan van wat uiteindelijk de geschikte cloud-oplossing kan zijn. Omdat iedere organisatie uniek is, is het des te belangrijker goed in kaart te brengen wat de wensen en behoeften zijn.

Bedrijf kritische data en applicaties moeten binnen een private cloud draaien, voor andere gevallen is de public cloud of hybride cloud weer geschikt. Performance en security zullen in alle gevallen gewaarborgd zijn. Na de inventarisatie kan de cloud-specialist van Axxius een gericht advies geven. Zo bestaat er ook voor uw organisatie het juiste aanbod op maat.

Advies cloudoplossing

Advies op maat

Om zorg te dragen en de totaaloplossing aan te bieden voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs werken wij samen met verschillende leveranciers. Wilt u ook graag advies op maat? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contact button.

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse cloud-oplossingen om zo de juiste oplossing te kunnen aanbieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste cloud-ontwikkelingen en technologieën.