Skip to content

Migreren naar de cloud

Wilt u met uw bedrijf migreren naar de cloud? Dan heeft u flink wat keus; zo kunt u kiezen voor een private cloud, public cloud of een on-premise oplossing. Deze oplossingen zorgen voor lagere kosten, meer flexibiliteit en schaalbaarheid, en zijn bovendien te combineren in een hybride-cloud of multi-cloud oplossing. Een cloud-omgeving biedt u de mogelijkheid om sneller in te spelen op veranderingen binnen de markt en uw onderneming. Waar veiligheid in het verleden nog wel eens een issue kon zijn, is het inmiddels geen issue meer dat uw data en systemen in de cloud veilig zijn.

Axxius volgt een stappenplan bij migratie naar de cloud. Hieronder lichten we de verschillende stappen toe. 

Stap 1:

Om geen overhaaste beslissingen te nemen, is het slim om een onafhankelijk expert te laten onderzoeken hoe de data, applicaties en infrastructuur binnen uw onderneming zijn opgebouwd. Zo kunnen wij onderzoeken welke cloud-oplossing het meest geschikt is. In deze eerste stap uit ons stappenplan komen wij samen met onze klant tot de beste totaaloplossing tegen de scherpste prijs.

Stap 2: Uitvoering

Het advies uit stap 1 nemen we vervolgens mee naar de praktijk. De cloud-engineers van Axxius realiseren met hun specialistische kennis en vaardigenheden de maximale potentie van de cloud. Axxius draagt zorg voor de migratie naar de cloud en zorgt ervoor dat alles juist en volledig geïntegreerd wordt.

Stap 3: Testen

Zodra de nieuwe omgeving is ingericht, testen wij die uitgebreid. Onze engineers meten de infrastructuur volledig door en onderzoeken deze op onjuistheden. Pas wanneer de nieuwe cloud-omgeving helemaal naar wens acteert, zal deze worden opgeleverd.

Migreren naar de cloud

Een cloudoplossing voor iedere onderneming

Om zorg te dragen en de totaaloplossing aan te bieden voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs werken wij samen met verschillende leveranciers. Wilt u ook graag advies op maat? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contact button.

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse cloud-oplossingen om zo de juiste oplossing te kunnen aanbieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste cloud-ontwikkelingen en technologieën.