Uw data
Onze kracht

Effectievere bedrijfsvoering door inzet van data analytics

Axxius past data analytics toe om complexe infrastructuren te monitoren. Zo worden dreigende storingen tijdig gesignaleerd en mogelijke incidenten voorkomen. Een geïntegreerde monitoring-tool biedt inzicht en kan worden toegepast op operationele data uit meerdere business- en IT databronnen. Hierdoor heeft een organisatie minder uitval, minder downtime en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Inzicht in status, performance en capaciteit

Gebruikers hebben continue inzicht in de status, performance en capaciteit van de IT-infrastructuur. Door dit inzicht in de performance en de capaciteit kan de operatie in de gehele keten worden geoptimaliseerd. Met de komst van DevOps en CI / CD is de noodzaak tot goede monitoring alleen maar toegenomen. Axxius heeft als data analytics specialist ervaring met o.a. Splunk en ELK.

Axxius en data analytics

Axxius heeft bij diverse organisatie succesvol data analytics toegepast, wat heeft geleid tot een stabiele IT omgeving met meer inzicht in de dagelijkse business- en IT operatie. Mocht u willen weten wat data analytics voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.