Splunk implementatie

Splunk implementeren om machinedata te kunnen indexeren? Splunk kan alle soorten data (applicaties, server, netwerk) doorzoeken en inzichtelijk aanbieden in een gemakkelijk dashboard overzicht, ongedacht de bron, locatie of infrastructuur. 

Uw eigen big data

Data uit uw eigen infrastructuren en systemen bevatten de sleutel tot het gericht en adequaat oplossen en voorkomen van incidenten. Splunk doorzoekt alle data en geeft analyses, real-time inzichten en voorspellingen. Via de tool kunt u alerts en oplossingsgerichte acties instellen. IT-operaties worden inzichtelijker en pro-actiever. Kansen en mogelijke bedreigingen worden snel inzichtelijk gemaakt.

Uw huidige tools vervangen voor Splunk?

Wilt u meteen uw huidige monitoring tools vervangen? Ons advies: focus eerst op de lagen bovenop de infrastructuur en implementeer Splunk zodat het aansluit op uw bestaande monitoringtools. Neem daarna zo nodig stappen om uw bestaande tools te vervangen. De focus van Axxius ligt al jaren op de middleware- en applicatielagen. Door het gebruik van de monitoring tool maken wij die lagen inzichtelijk en beter beheersbaar.

Splunk is voor iedereen

Niet alleen een technisch beheerder kan gebruik maken van de tool; ook functionele beheerders en zelfs de business kunnen er baat bij hebben. Axxius helpt uw organisatie bij de implementatie en installatie en maakt het gebruik van de tool voor u heel laagdrempelig zodat iedereen gebruik kan maken van Splunk. Heeft u vragen? Wij gaan graag met u in gesprek, neem contact op via onderstaande contactbutton.

Splunk