Skip to content

Middleware en integratie

Integratie en infrastructuur heeft als doelstelling om bedrijven te faciliteren bij het beheren van complexe middleware architecturen.

Al meer dan 25 jaar
Onze core business

Middleware en integratie in de praktijk

IBM Cloud Paks

AI-software voor de hybride cloud die intelligente workflows volledig kan implementeren in organisaties om digitale transformaties te versnellen. Gebouwd op Red Hat OpenShift.

App Connect

De krachtige alles-in-één-tool voor het eenvoudig aansluiten en koppelen van applicaties, het integreren van data en het ontwikkelen van API’s.

Aspera

Met snelle bestandsoverdracht en streaming oplossingen verplaatst IBM Aspera-software gegevens van elke grootte over elke afstand.

MQ in de Cloud

Profiteer van de superieure snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van berichtenverkeer in een multicloud omgeving.

WebSphere

De meest betrouwbare, veilige en flexibele Java Enterprise Edition (Java EE) gebaseerde runtime-omgeving.

Business Automation Workflow

Automatiseer digitale workflows om de productiviteit, efficiëntie en inzichten te verhogen – on-premise of in de cloud.

DataPower

Een doelgericht beveiligings- en integratieplatform voor mobiele, web-, API-, SOA-, B2B- en cloud workloads.

Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom middleware en integratie bij Axxius?

Kies voor de best practices, specialisten en services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton. 

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van het op te leveren platform voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

De beschikbaarheid van het gehele applicatielandschap wordt verbeterd door geavanceerde high availability netwerkservices zoals load balancing, CDN en anti-DDoS-mogelijkheden.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius bespreekt samen met u de beste oplossingen op basis van diverse classificaties, modellen en architecturale ontwerpen.

Met het uitbesteden van het project laten organisaties door ons de fundering bouwen, zodat het vervolgens weer door de organisatie kan worden opgepakt. Vanaf de start van het project tot de oplevering wordt alles volledig gedocumenteerd en overgedragen.