Skip to content

DataPower Gateway

Een doelgericht beveiligings- en integratieplatform voor mobiele, web-, API-, SOA-, B2B- en cloud workloads.

Voordelen van DataPower Gateway

Eenvoudige integratie mogelijkheden

Voorziet in snelle en veilige verwerking van berichten, koppelingen, databaseconnectiviteit, mainframeconnectiviteit en routing.
Voorziet in snelle en veilige verwerking van berichten, koppelingen, databaseconnectiviteit, mainframeconnectiviteit en routing.

Minder kosten en complexiteit

Een single, "drop-in" gateway helpt de topologie en de operatie te vereenvoudigen en de ontwikkelingskosten te verlagen, wat resulteert in kostenbesparingen en minder risico's.
Een single, “drop-in” gateway helpt de topologie en de operatie te vereenvoudigen en de ontwikkelingskosten te verlagen, wat resulteert in kostenbesparingen en minder risico’s.

Security op enterprise niveau

Beveiliging op bedrijfsniveau met het hoogste niveau van veiligheidscertificering voor bedrijfskritische bedrijfsapplicaties.
Beveiliging op bedrijfsniveau met het hoogste niveau van veiligheidscertificering voor bedrijfskritische bedrijfsapplicaties.

Wat kan DataPower Gateway voor een organisatie betekenen?

DataPower Gateway helpt organisaties om te beschikken over de beveiligings- en integratiebehoeften van een digitaal bedrijf in een multi-channel gateway. Het biedt volledige controle, veiligheid, integratie en een optimale toegang tot een volledig assortiment van mobiele, web-, applicatieprogrammeringsinterfaces (API), service-georiënteerde architectuur (SOA), B2B- en cloud workloads.

Bedrijven die gebruik maken van DataPower Gateway

DataPower Gateway
DataPower Gateway
DataPower Gateway

Doelgerichte routing en dataverzameling

DataPower maakt de classificatie van data requests mogelijk die zijn gebaseerd op service- en applicatie niveau. 

DataPower Gateway
DataPower Gateway

Toezicht, management en monitoring

Gebruikers van DataPower krijgen ondersteuning van een gecentraliseerd platform voor beheer en controle. Met de monitoring is er real-time operationele duidelijkheid om problemen vast te stellen. Een geavanceerde bewerkingscontrole is onderdeel van DataPower om veerkrachtig te functioneren en oplossingen snel door te voeren.

Een geavanceerde bedieningsconsole voor vrijwel realtime zichtbaarheid van transacties en gecentraliseerde operaties, waardoor problemen sneller kunnen worden opgespoord en de operationele veerkracht kan worden vergroot.

Bescherming en beveiliging tegen dreigingen

DataPower biedt de hoogste mate van security op certificeringsniveau voor bedrijfskritieke bedrijfstoepassingen en beschermt belangrijke data en applicaties binnen een onderneming. API’s, mobiele applicaties, cloud- en webservices; DataPower helpt ondernemingen bij het onderhoud en de security van allerlei kanalen. Bovendien levert DataPower een krachtige XML-firewall voor de gehele onderneming met ondersteuning van geavanceerde controles.

DataPower Gateway

Functionaliteiten

Een single multi-channel gateway platform

Beveilig, integreer, controleer en optimaliseer de levering van workloads over meerdere kanalen, waaronder: mobiel, API, web, SOA, B2B en cloud.

Consistente uitvoering en geavanceerde beveiliging

Maakt het mogelijk één enkel toegangspunt te beschermen en een consistent beveiligingsbeleid te gebruiken voor alle zakelijke kanalen – waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd en de beveiliging wordt verbeterd.

Een doelgericht, DMZ-ready en uitbreidbaar platform

Maakt bedrijfsflexibiliteit, fysieke beveiliging, eenvoudige implementatie en geautomatiseerd beheer mogelijk – waardoor de totale bedrijfskosten worden verlaagd.