Datapower

DataPower van IBM ondersteunt bedrijven bij het vervullen van de beveiligings- en integratiebehoeften van hun digitale omgeving. DataPower biedt toegang tot een groot spectrum van beveiliging-, integratie-, beheer- en optimaliseer mogelijkheden voor allerlei kanalen.

Security

DataPower biedt de hoogste mate van security op certificeringsniveau voor bedrijfskritieke bedrijfstoepassingen en beschermt belangrijke data en applicaties binnen een onderneming. API’s, mobiele applicaties, cloud- en webservices; DataPower helpt ondernemingen bij het onderhoud en security van allerlei kanalen. Bovendien levert DataPower een krachtige XML-firewall voor de gehele onderneming met ondersteuning van geavanceerde controles.

Monitoring

Gebruikers van DataPower krijgen ondersteuning van een gecentraliseerd platform voor beheer en controle. Met de monitoring is er real-time operationele duidelijkheid om problemen vast te stellen. Een geavanceerde bewerkingscontrole is onderdeel van DataPower om veerkrachtig te functioneren en oplossingen snel door te voeren.

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse middleware integratie en cloud oplossingen om zo de juiste uitkomst te kunnen bieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Bekijk de video over Datapower