IBM App Connect Enterprise

App Connect Enterprise (ACE) voorheen Integration Bus (IIB) is de Enterprise Service Bus (ESB) van IBM. ACE is een architectuale softwareconstructie die informatie transformeert en aflevert naargelang de verschillende aanwezige systemen en applicaties. Daarnaast regelt het de afhandeling en verwerking van fouten binnen de infrastructuur. Axxius heeft reeds bij vele klanten een ESB geïmplementeerd.

Security

Aangrenzend aspect van de ACE (IIB) is de security van aanvragen en de gegevens die hiermee gemoeid zijn. Alle verbindingen die op de ACE (IIB) zijn aangesloten zijn ‘secured’ en de beveiliging is volledig gecentraliseerd.

Monitoring

Bovendien maakt ACE (IIB) het mogelijk om aanvragen tussen aangesloten applicaties te monitoren. Statistische gegevens kunnen worden bijgehouden, zoals hoe vaak een service wordt aangeroepen, hoe lang dit duurt en of het fout gaat.

ACE integraties voor elke onderneming

Al vele jaren helpt Axxius klanten om de beste integratieoplossing te kiezen. Hierbij zijn wij niet alleen betrokken bij strategische keuzes, maar staan ook paraat bij het succesvol en ‘hands-on’ implementeren en beheren van de oplossing. Vraag gerust een vrijblijvend advies aan via het onderstaand contactformulier.

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse middleware oplossingen om zo de juiste oplossing te kunnen aanbieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.
Voorbeeld van een ESB

Voorbeeld van een ESB