Skip to content

IBM Cloud Paks

AI-software voor hybride cloud.

Voordelen van cloud paks

 

Volledig geïntegreerde oplossingen

Oplossingen worden geleverd as a service met een modulaire architectuur.
Oplossingen worden geleverd as a service met een modulaire architectuur.

Zet AI in werking met IBM Watson

Operationaliseer AI binnen uw bedrijf.
Operationaliseer AI binnen uw bedrijf.

Gebouwd op een open hybride cloud platform

Implementeer waar dan ook, dankzij het geleverde containerplatform met een rijk ecosysteem aan open source software.
Implementeer waar dan ook, dankzij het geleverde containerplatform met een rijk ecosysteem aan open source software.

Wat kunnen cloud paks voor een organisatie betekenen?

 

IBM Cloud Paks zijn AI-gedreven oplossingen voor de hybride cloud. Hierdoor kunnen intelligente workflows voor bedrijven worden geïmplementeerd om digitale transformaties te versnellen.

IBM Cloud Paks gebruikt de kracht van IBM Watson om kunstmatige intelligentie in te zetten voor organisaties. Hiermee kunt u toekomstige resultaten voorspellen en vormgeven, complexe processen automatiseren, de tijd van uw medewerkers optimaliseren en een effectievere en veiligere klantervaring creëren.

Ontwikkeld op OpenShift, daarmee is het mogelijk om applicaties te ontwikkelen en deze overal, in elke willekeurige cloud, te deployen. Bovendien kan security over de hele breedte van het IT-domein worden geïntegreerd en de bedrijfsvoering worden geautomatiseerd. 

Beschikbare Cloud Paks

 


Cloud pak for Applications

Cloud pak for applications draagt bij aan het versnellen van de opbouw van cloud-native applicaties door gebruik te maken van geïntegreerde ontwikkeltools en -processen, waaronder ondersteuning voor microservices en serverless computing.

IBM Cloud Paks
IBM Cloud Paks

Cloud pak for Data

Cloud pak for data bevordert de uniformiteit en vereenvoudiging van de verzameling, verwerking en het analyseren van gegevens. Bedrijven kunnen gegevens eenvoudig tot inzichten vertalen dankzij een geïntegreerde cloud-native architectuur.

Cloud pak for Integration

Cloud pak for integration levert een nieuwe, verbeterde aanpak van integratie op basis van AI. Dankzij deze benadering creëren teams integraties op basis van een complete set van integratiestijlen en wordt AI en automatisering in de gehele integratiecyclus geïntegreerd.

IBM Cloud Paks
IBM Cloud Paks

Cloud pak for Security

Cloud pak for security ondersteunt de opsporing van bedreigingen, het nemen van onderbouwde beslissingen over de risico’s en het sneller reageren op deze eventuele risico’s – terwijl gegevens blijven waar het is. Klanten kunnen tools integreren en workflows in hybride en multicloud-omgevingen met elkaar verbinden, met behulp van een beveiligingsplatform dat overal inzetbaar is.

Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom cloud paks bij Axxius?

Kies voor de best practices, specialisten en services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton.

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van de gewenste oplossing voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

 

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

Ongeacht het framework en technologie die wordt toegepast, Axxius begeleidt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van load-balanced, high-available applicaties en het opzetten en standaardiseren van de deployment pipelines.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius bespreekt samen met de organisatie de juiste oplossingen op basis van diverse classificaties, modellen, architecturale ontwerpen en de juiste strategie.

Pas het pay-as-you-go principe toe en betaal uitsluitend voor de gebruikte middelen en toepassingen, zonder verplichtingen.