Skip to content

Cloud Pak for Data

Versnel het traject naar AI om de werking van organisaties te transformeren met een open, uitbreidbaar data- en AI-platform, voor iedere cloud.

Voordelen van cloud pak for data

Een gemeenschappelijke datacyclus

Versnel de time-to-value met het AI & data platform dat data management, data governance en analytics integreert voor een hoger rendement en een efficiënter gebruik van resources.
Versnel de time-to-value met het AI & data platform dat data management, data governance en analytics integreert voor een hoger rendement en een efficiënter gebruik van resources.

Uniforme tools voor operationele efficiëntie

Vereenvoudig de onderliggende infrastructuur en het beheer, terwijl onderliggende data wordt verzameld, georganiseerd en geanalyseerd waarbij AI wordt toegepast. Bovendien levert OpenShift tot 38% lagere ontwikkelingskosten.
Vereenvoudig de onderliggende infrastructuur en het beheer, terwijl onderliggende data wordt verzameld, georganiseerd en geanalyseerd waarbij AI wordt toegepast. Bovendien levert OpenShift tot 38% lagere ontwikkelingskosten.

Governance en controle optimaliseren

Verkort de tijd voor het automatiseren van data discovery, kwaliteit en governance met maximaal 90%. Elimineer tevens de complexiteit van gedistribueerde omgevingen - gewoon inloggen en aan de slag.
Verkort de tijd voor het automatiseren van data discovery, kwaliteit en governance met maximaal 90%. Elimineer tevens de complexiteit van gedistribueerde omgevingen – gewoon inloggen en aan de slag.

Wat levert cloud pak for data?

 

Gebouwd op Red Hat OpenShift, cloud pak for data levert een platform met een open informatiearchitectuur met geïntegreerde mogelijkheden, inclusief open source, om klanten te voorzien in hun AI-ambities. Bovendien biedt het de mogelijkheid om governance en gegevensbeveiliging activiteiten te regelen. Cloud pak for data bevat een uitgebreid cloud-native data en AI-platform dat bijdraagt aan het moderniseren van datamanagement, DataOps, governance, analytics en AI, hiermee zijn organisaties in staat om snel resultaat te behalen.

Bekijk het product

Features

Één uniform geïntegreerd platform

Versnel de time-to-market met een geïntegreerd platform op basis van klantbehoeften. Een intuïtieve, op rollen gebaseerde navigatie brengt datamanagement, data governance, data science en AI-mogelijkheden samen in één naadloos geïntegreerd platform. 

Data
Data

Ingebouwde governance

Snel en efficiënt reageren op veranderende regelgeving met geïntegreerde en geautomatiseerde governance mogelijkheden. Organiseer, definieer en beheer bedrijfsgegevens waarbij gebruikers het beleid en regels binnen hun organisatie kunnen handhaven.

Moderne, cloud-native architectuur

Update de data en AI-strategie met een wendbaar, veerkrachtig en draagbaar multicloud dataplatform. Profiteer van de Red Hat OpenShift Foundation om de inzet van gecontaineriseerde data en AI-services te optimaliseren.

Data
Data

Automatisering en AI

Het verhogen van de ROI door het automatiseren van de provisioning, het configuratiebeheer, het patchen, het upgraden en het opschalen van het platform en bijbehorende diensten. Vereenvoudig het AI-levenscyclusbeheer en verbreed de competenties van uw teams.

Uitbreidbaar API aanbod en ecosysteem

Het platform kent een open karakter en is uitbreidbaar, zodat klanten kunnen profiteren van een breed ecosysteem van hardware, software en diensten. Benut een groeiende catalogus van oplossingen om data-workflows op maat te maken.

Data
Data

Hybride multicloud flexibiliteit

Gebruik het Cloud Pak voor Data on premise of in de cloud. Kies voor een self-managed of volledig beheerd systeem. 

Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom cloud paks bij Axxius?

Kies voor de best practices, specialisten en services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton.

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van de gewenste oplossing voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

 

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

Ongeacht het framework en technologie die wordt toegepast, Axxius begeleidt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van load-balanced, high-available applicaties en het opzetten en standaardiseren van de deployment pipelines.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius bespreekt samen met de organisatie de juiste oplossingen op basis van diverse classificaties, modellen, architecturale ontwerpen en de juiste strategie.

Pas het pay-as-you-go principe toe en betaal uitsluitend voor de gebruikte middelen en toepassingen, zonder verplichtingen.