Skip to content

Cloud Pak for Security

Integreer beveiligingstools om inzichten te verzamelen van bedreigingen in hybride en multicloud-omgevingen.

Voordelen van cloud pak for security

Inzichten verkrijgen

Verbind alle gegevensbronnen om verborgen bedreigingen aan het licht te brengen en betere beslissingen te nemen.
Verbind alle gegevensbronnen om verborgen bedreigingen aan het licht te brengen en betere beslissingen te nemen.

Sneller reageren

Orkestreer reacties en automatiseer acties, zodat prioriteiten duidelijker worden.
Orkestreer reacties en automatiseer acties, zodat prioriteiten duidelijker worden.

Implementeer overal

Installeer en gebruik het platform in iedere willekeurige omgeving - in de cloud of on premise.
Installeer en gebruik het platform in iedere willekeurige omgeving – in de cloud of on premise.

Wat levert cloud pak for security?

Cloud Pak for security is een open beveiligingsplatform dat verbinding maakt met bestaande gegevensbronnen om diepere inzichten te verkrijgen en ervoor zorgt dat automatisering gebruikers in staat stelt om sneller te handelen. Ongeacht waar gegevens zich bevinden, of het nu gaat om IBM-tools of tools van derden, on-premises of diverse cloudomgevingen, het platform stelt gebruikers in staat om bedreigingen en risico’s te vinden en hierop te reageren. Hierdoor kunnen verborgen bedreigingen worden blootgelegd en preventief op incidenten worden gereageerd.

Bekijk het product

Onder de motorkap

Cloud pak for security bestaat uit gecontaineriseerde software die is geïntegreerd met Red Hat OpenShift. Het platform maakt verbinding met bestaande beveiligingstools – en door het gebruik van open standaarden – kunnen gebruikers zoeken naar bedreigingsindicatoren in de hybride en multicloud-omgeving.

Threat Intelligence Insights

Threat Intelligence Insights biedt gedetailleerde, actiegerichte informatie over dreigingen. Prioriteer de bedreigingen die het meest relevant zijn voor het bedrijf. Onderzoek bedreigingen vanuit afzonderlijke bronnen en verhelp cyberbedreigingen – allemaal vanuit één console.

Security
Security

Data Explorer

Data Explorer koppelt en verbindt inzichten uit meerdere security-oplossingen en diverse tools voor endpoint- en responsdetectie, evenals gegevens die zijn opgeslagen in data lakes. Verkrijg nieuwe inzichten uit multicloud-omgevingen die worden bewaakt door SIEM-tools zoals Splunk en IBM QRadar.

Security Orchestration, Automation and Response (SOAR)

SOAR maakt gebruik van automatisering en integraties met derde partijen om de productiviteit en de effectiviteit van toegepaste technologieën te verbeteren.

Security operation teams hebben tools nodig waarmee ze sneller en efficiënter kunnen reageren op complexe cyberdreigingen en deze direct kunnen verhelpen.

Security
Betrouwbaar
Kwaliteit
Betrokken

Waarom cloud paks bij Axxius?

Kies voor de best practices, specialisten en services van Axxius en profiteer van dit alles en meer. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactbutton.

Door onze architecten en DevOps engineers wordt het ontwerp en de implementatie van de gewenste oplossing voor de organisatie uitvoerig toegelicht, begeleid en ondersteund.

 

Axxius biedt volledige ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en monitoring (infrastructuur, platformen en applicaties). Daarnaast regelen en verzorgen wij de integratie met andere services.

Ongeacht het framework en technologie die wordt toegepast, Axxius begeleidt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van load-balanced, high-available applicaties en het opzetten en standaardiseren van de deployment pipelines.

De meest dynamische opties voor de infrastructuur: on-prem, private, public of de hybride cloud. Axxius bespreekt samen met de organisatie de juiste oplossingen op basis van diverse classificaties, modellen, architecturale ontwerpen en de juiste strategie.

Pas het pay-as-you-go principe toe en betaal uitsluitend voor de gebruikte middelen en toepassingen, zonder verplichtingen.