Applicaties servers

Voor het draaien van applicaties in productie is een professionele middleware omgeving nodig. Het bouwen van een middleware omgeving vergt diepgaande kennis van de problemen van communicatie, synchronisatie en distributie. In een middleware omgeving maken applicatie servers het gemakkelijker om omvangrijke, complexe dynamische webapplicaties te deployen, te integreren en vervolgens te beheren. Axxius is topspecialist op het gebied van middleware en integratie oplossingen.

Applicaties servers met WebSphere of andere open-source varianten

WebSphere Application Server (WAS) biedt schaalbaarheid, beheerstools en omliggende middleware oplossingen, zoals bijvoorbeeld: webservers, proxyservers, en software loadbalancers. Daarnaast zijn ook de open-source oplossing van Red Hat en Apache Tomcat goede alternatieven. De specialisten van Axxius bezitten de kennis en zijn gecertificeerd in meerdere middleware oplossingen.

WebSphere

Contact opnemen

Nieuwsgierig wat een applicatie server voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend consult via onderstaande button.

Waarom Axxius?

  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware en integratie in groot zakelijke marktsegment zoals banken, verzekeraars, overheden, retail, industrieën en logistiek. 
  • Kennis van diverse middleware oplossingen om zo de juiste oplossing te kunnen bieden tegen de juiste prijs.
  • Gecertificeerde medewerkers op basis van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.