• nl
  • en

Axxius werd opgericht in 1997. We richten ons vanaf dat moment op het bouwen, ontwikkelen en beheren van middleware-omgevingen, inmiddels zijn we een van de marktleiders op dit gebied. We investeren dagelijks in de kennis van onze specialisten, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden. We nemen onze verantwoordelijkheid en werken altijd volledig transparant. We dagen klanten uit of nemen hen aan de hand, altijd op basis van duidelijke grenzen. We werken professioneel, doordacht en altijd gericht op service met het best mogelijke resultaat.

Middleware en oplossingen voor iedere onderneming

Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van middleware en staan bekend om hun sterke coachend vermogen. We analyseren praktijksituaties in een brede context en kijken met een scherp oog naar de bedrijfsprocessen. We helpen de juiste strategische keuzes te maken, op basis van de langetermijnstrategie. We hanteren actieve kennisdeling om de continuïteit van projecten te waarborgen. Onze medewerkers zijn inhoudelijk op de hoogte van elkaars projecten zodat zij, indien nodig, zonder problemen werkzaamheden van elkaar kunnen overnemen.

Gezondheidszorg

Binnen de gezondheidszorg is er sinds jaar en dag behoefte aan efficiënte inzet van mensen en middelen om de doelstellingen van de zorgorganisatie te realiseren met  vaak een beperkte budget. Dit vraagt een partner die kennis van zaken heeft en zich committeert en aan gemaakt afspraken houdt.

Met de ervaringen vanuit de dienstverlening in het financiële domein, zagen wij de toegevoegde waarde van Axxius binnen de gezondheidszorg. Als het nu gaat om innovatie, data ontsluiten of projectmanagent bij Axxius vindt u een partner die uw doelstellingen helpt waarmaken.

Binnen Axxius is er een team van specialisten die zich richten op de gezondheidszorg zowel cure, care als wetenschap die opereren onder de naam AxxHealth.