Skip to content
Onze missie
Spontaan geschreven

Over ons

Wie zijn wij?

Axxius richt zich al meer dan 25 jaar op het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, migreren en beheren van middleware -, integratie -, infra -, en cloud omgevingen. Wij zijn de specialist op dit gebied. Dagelijks investeren we in de kennis van onze specialisten, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden en onze klanten optimaal kunnen ontzorgen. We nemen onze verantwoordelijkheid en werken altijd volledig transparant.

Consultants van Axxius

De business consultants van Axxius slaan enerzijds de brug tussen de wensen en behoeften en anderzijds de technische realisatie. Het streven bij Axxius is altijd naar optimale kwaliteit, volledige ontzorging, technische vooruitgang en innovatie. We analyseren praktijksituaties in een brede context en kijken met een scherp oog naar de bedrijfsprocessen. We helpen de juiste strategische keuzes te maken, op basis van de langetermijnstrategie.

Over ons
Over ons

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Axxius hoog in het vaandel. In de bedrijfscultuur is betrokkenheid diep verankerd in onze kernwaarden. Het ondernemen is gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). Bij Axxius zijn wij continue op zoek naar manieren om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven.

Bij Axxius hechten we veel aandacht voor de ontwikkeling van onze werknemers. Zowel op persoonlijk, professional, als vakinhoudelijk proberen we onze mensen te stimuleren om zich continue te ontwikkelen. Axxius kenmerkt zich als werkgever door de focus te houden op een goede work-life balance. Een positieve work-life balance zorgt voor minder stress, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Ook op ecologisch aspect draagt Axxius zijn steentje bij. Zo wordt het wagenpark steeds groener en wordt het gebruik van het OV gestimuleerd. Op deze manier willen wij de CO2 footprint verkleinen.